Siege of Orgrimmar 14/14 HC down!

Joka syksyinen uusi World of Warcraft patch saapui ja toi mukanaan uuden raiditierin lisäksi uuden saaren, joka on pullollaan rare mobeja ja helppoja epixejä. Altit ja altin altit ovatkin herutelleet kassit täyteen purppelia viimeisten viikkojen aikana.

Uuden patchin mukana tuli uusi lepposampi raidausmuoto, flexible raidit. Näille raideille voi ottaa mukaan 10-25 pelaajaa ja ne skaalaa sen mukaan, että kuinka monta pelaajaa raidiin on ängetty. Vaikeustaso on jossain LFR:n ja normal modejen välimaastossa. Flexible raideja on Gifussa tarjolla melkein joka päivälle. Syksy (tai melkein talvi) on taas täällä ja Gifussa piisaa äksöniä.

Tämän lisäosan viimeinen raidi sijottautuu Orgrimmariin ja kulkee nimellä Siege of Orgrimmar. Viimeisenä pomona mestassa hääräilee Garrosh ja instaan on saatu tungettua kaikki Garroshin parhaat kaverit. Kaiken kaikkiaan Orgrimmarissa on 14 pomoa.

Mielestäni Blizzard onnistunut säätämään Siege of Orgrimmarin encountereiden vaikeustasot todella hyvin kohdilleen. Ensimmäiset heroic pomot ovat helpohkoja, helpompia kuin vaikeimmat normal modet, mutta matsit vaikeutuvat, mitä pitemmälle instassa etenee. Ensimmäiset 10 pomoa etenee "tosi helpoista" "aika helppoihin", kun taas viimeiset 4 pomoa ovat jo todella haastavia. Tällä hetkellä Gifulla on tapettuna 12/14 pomoa heroicina.

Gifu sai taas jalkeille kolme raidiporukkaa, kun Viimeinen Toivo sai kesätauon jälkeen Ukon johdolla haalittua kasaan uuden jengin. Viimeisen Toivon raidipuuhat alkoivat kesätauon aikana ruostuneiden haarniskojen korvaamisella. Ensimmäiset resetit menivät lähinnä normal mode bosseja listiessä. Kun gearit oli saatu mallilleen, meni loputkin pomot normal modessa alas ja heti ensimmäisessä heroic resetissä taipui muutama ensimmäinen pomo. Tällä hetkellä VT on kaatanut 5/14 HC:ssa.


Viimeinen Toivo hallitussa häröpallossa Garroshin taivuttua.


Mursut lähtivät tähän tieriin vahingosta viisastuneena. Yleensä joku pelaaja lopettaa raidipuuhat kesken tierin ja tyypillisesti olemme joutuneet sitkua useamman resetin sen takia 9:llä pelaajalla. Tällä kertaa kertaa porukkaan kuuluukin 11 pelaajaa, joista tosin Mhugur tippui kelkasta pois, kun raiditunnit eivät sopineet IRL:n kanssa yhteen.

Mursuilla meni ensimmäiset 10 pomoa menivät tonttiin suhteellisen kivuttomasti, mutta Thok the Bloodthirstystä lähtien homma alkoi vaikeutua ja wipemäärät moninkertaistuvat. Siegecrafter Blackfuse on taas vaikein encounter, jonka Blizzard on tehnyt, sitten TBC -aikojen.


Onko se Thok vai italialainen jalkapalloilija Spedesaurus Pelledino?


Kasuaali Keket vetivät Throne of Thunderin varsin vahvasti ja sama meininki on jatkunut Siege of Orgrimmarissakin. Normal modet menivät tonttiin toisessa resetissä ja kolmannesta resetistä lähtien Keket ovat jyllyytelleet heroic pomoja hautaan.

Myös Keket joutuivat tekemään miehistövaihdoksen, kun Zicrylle syntyi jälkipolvea hieman ennen Siege of Orgrimmarin tuloa liveen. Kyseinen perhetapahtuma vaikeutti raidipuuhia siinä määrin, että Zicry laittoi WoW:n osalta pillit pussiin. Keket ovat tappaneet toistaiseksi 8/14 HC pomoa ja seuraavana tulilinjalla on Malkorok.


Keket luuttijonossa tapetun General Nazgrimin jälkimeiningeissä.


Nykynuorilla on tapana streamata raideja. Tästä johtuen tappoja ei ole saatu frapsailtyä vanhaan malliin. Pari encounteria löytyy silti Youtubesta:

Gifu vs Norushen (pre-nerf)
Gifu vs Siegecrafter Blackfuse

Tällä hetkellä raidipaikat Gifussa on kiven alla. Kaikki paikat ovat täytetty ja muutama pelaaja on kärkkymässä mahdollisia avautuvia paikkoja. Siitä huolimatta olemme aina valmiina harkitsemaan uusia pelaajia raidiporukoihin, jos tarjolla oleva pelaaja on huikean pätevä. Toistaiseksi rekryt ovat heikompien hakijoiden osalta kiinni.

Suoritimme lokakuun aikana Mumble-kolehdin keruun, jolla hommasimme varoja Webbisivujen ja Mumblen ylläpitoon. Palkinnot arvotaan tämän viikon torstaina (7.11).

Päivitän etusivua uusien tappojen myötä ja viimeistään sitten, kun Garrosh on saatu tapettua. Siihen asti hyvää syksyn lopppua,

Rönä

Comments

Rönä
@ 6.11.2013 0:49
Locked

Comments are locked