Summerslack 2013!

Vuosittainen muutaman kuukauden mittainen summerslack on saapunut. Osa pelaajista on laittanut accountit odottamaan syksyn tuloa ja raidien ulkopuolella killassa on hieman normaalia hiljaisempaa. Siitä huolimatta uutisoitavaa riittää raidirintamalta.


Rönä nauttimassa eläkepäivistään Stranglethorn Valen saarilla. Ilma on kuin morsian.


Viimeinen Toivo on ainoa raidiporukkamme, joka jäi viralliselle kesätauolle. Mursut ja Keket jatkavat Leiskan luolan putsailua luutinkiilto silmissä. Mursut pistivät progressin tämän tierin osalta pakettiin sopivasti ennen kesälomia.

Gifulla oli hyvä vauhti päällä tässäkin tierissä, aivan maailman mittapuullakin katsottuna, mutta Puupin lähtö tauolle pisti progressin jäihin melkein kuukaudeksi. Tuon kuukauden aikana meidän sijoituksemme wowprogressin listoilla tippui ~60 pinnasta yli 150:n.

Kaiken kaikkiaan tieristä jäi hyvä maku suuhun, mutta silti jäi hieman kaivelemaan. Mihin saakka oltaisiin päästy, jos raidiporukka olisi pysynyt kasassa loppuun asti. Vanha viisaus, "ei tieriä ilman lopettamisia", piti jälleen kerran kutinsa.


Raden on mätisäkki verrattuna Leiskaan. Mursut tsillailemassa Reiskan (Raden) kämpillä.


Patch 5.3 toi mukanaan edellisestä tieristä tutut item upgradet. Raidiporukan nousseet item levelit antoivat sopivan nosteen Kekeille, jotka ovat pätsin jälkeen tintanneet joka viikko vähintään yhden uuden pomon kenttään. Tätä vauhtia myös Kekeillä on hyvä sauma putsailla koko Throne of Thunder ennen 5.4 patchia.

Kekejen (ja Mursujen) progressia on auttanut Viimeisestä Toivosta lainatut pelaajat, jotka jäivät ilman raidiporukkaa. Iso kiitos näillä paikkaajille.


Kekejen viimeisin valloitus. Edustalla Leiskan tyttöystävät pötköttelemässä ketarat levällään.


Throne of Thunderilta saatiin frapsailtyä kaikki muut bossit paitsi Raden. Tosin se matsi on siinä määrin tylsä, että tokkopa sitä kukaan olisi halunnut nähdäkään ^^. Rönäedit: Sen lisäksi myös Dark Animus jäi fräpsäilemättä.

Gifu vs Jin'Rokh
Gifu vs Horridon
Gifu vs Council of Elders
Gifu vs Tortos
Gifu vs Megaera
Gifu vs Ji-Kun
Gifu vs Durumu
Gifu vs Primordius
Gifu vs Iron Qon
Gifu vs Twin Consorts
Gifu vs Lei Shen

Kesän aikana on tullut jonkin verran kyseltyitä Gifun rekrytilanteesta. Vaikka Gifussa onkin hiljaista, pidämme rekryt auki, koska tarvimme uutta voimaa raidikokoonpanoihimme ensi tieriä varten. Hakemuksia voi jättää tuttuun tapaan rekryfoorumeille.

Perinteinen killan kevätsiivous jäi tänä vuonna tekemättä. Sen sijaan suoritan kesäsiivouksen, jossa kauan idlanneet pelaajat saavat monoa killasta ja samalla myös webbisivujen accounteja poistetaan niiltä, jotka eivät enää kuulu Gifuun (henkisesti tai fyysisesti). Mikäli killasta potkitut pelaajat aktivoituvat myöhemmin, kiltainvitejä voi kysellä minulta tai muilta officereilta. Jokainen tapaus käsitellään erikseen ja osa joutuu tekemään uuden hakemuksen kiltaan. Webbisivujen tunnareista voi kysellä minulta.

Hyvää kesää kaikille,
Rönä

Comments

Rönä
@ 25.6.2013 11:21
Uutiset lukittu spämmin takia.

Comments are locked